REMOBLAR som un grup de persones procedents de diferents àmbits que posem en comú els nostres coneixements i experiències per impulsar processos d’aprenentatge col·laboratiu i empoderar les comunitats educatives, facilitant la transformació dels espais educatius a través de la participació, l’aprofitament de recursos i l’autoconstrucció.

Som persones amb inquietuds que, amb l’ajuda d’altres professionals procedents d’altres àmbits volem anar generant debat i trobant respostes per proposar nous espais, compartint el coneixement que anem recopilant sobre el repte que suposa dur a terme processos de transformació dels espais educatius (tant exteriors com interiors) per què siguin coherents amb els projectes educatius.

tina

(Mallorca, 1972) Gestora cultural.

Llicenciada en Història de l’Art per la UIB i Tècnica superior en disseny i fotografia artística per l’Escola d’Art de Palma.Després de varies beques -Fundació La Caixa (Palma), Università La Sapienza (Roma) o a l’Agence VU (Paris)-  consolida la seva trajectòria com a gestora cultural amb la fundació de la empresa Tres Cultura, ara fa 20 anys, destacant la gestió d’equipaments culturals com els Casals de Barri de l’Ajuntament de Palma, el Casal de Cultura Can Gelabert de l’Ajuntament de Binissalem, el Centre de Recursos de Creació Contemporània de l’Ajuntament de Palma o el Centre d’Art i Creació de Ses Voltes, també de l’Ajuntament de Palma.

www.tresactivitatsculturals.com
tinacodina@gmail.com

mireia

(València, 1980) Enginyera Tècnica en Disseny Industrial i dissenyadora gràfica.

La seva feina se centra en el desenvolupament i l’aplicació de les eines i metodologies del Disseny des d’una visió multidisciplinària, treballant conceptes com a hàbitat, responsabilitat mediambiental intel·ligència col·lectiva, co-creació, participació, reconfiguració i codi obert. Membre fundadora i sòcia activa del col·lectiu Makea Tu Vida dedicat al foment de la reutilització i el disseny obert, a traves de la creació d’estratègies, tallers i plataformes. Forma part del grup motor de la plataforma digital d’intercanvi de coneixements El-Recetario.net. Impulsa anualment la trobada i exposició REHOGAR, referent a nivell estatal sobre disseny de mobiliari en codi obert i partir de la reutilització de materials. Sòcia del taller de disseny Flou Flou D.A.

www.makeatuvida.net
hola@makeatuvida.net

cristina

(Menorca, 1987) Arquitecta.

Arquitecta per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès (UPC) i Arquitecta Tècnica per l’Escola Politècnica Superior d’Edificació de Barcelona (UPC). Desprès de col·laborar en diversos despatxos d’arquitectura i interiorisme, funda el seu propi estudi d’arquitectura. Es dedica principalment a projectes d’habitatges en l’entorn de l’àrea metropolitana.
Té molt d’interès en la col·laboració amb entitats que treballen amb la infància i l’educació.

c.florit@coac.net

elena-c

(Murcia, 1975) Arquitecta i paisatgista en Arquicostura.net.

Arquitecta per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de València, amb la doble especialitat: edificació a França i urbanisme a Brasil. Màster Universitari en Paisatgisme per la Universitat Politècnica de Catalunya, gràcies a una beca de postgrau de la Fundació La Caixa.

Després de treballar amb estudis d’arquitectura i paisatgisme, actualment desenvolupa la seva activitat des de la plataforma arquicostura.net. Ha rebut nombrosos premis en concursos, destacant el 1º Premi Les Portes de Collserola, Barcelona, 2º Premio Parc Almansa de San Javier, Murcia; 2º Premio Pla Director del Riu Segura, Murcia; finalista en els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona o en els premis Arquia Proxima per a joves arquitectes. El seu treball ha estat publicat en diferents mitjans i revistes.

Apassionada pels processos que impliquen la participació de tots els agents i la autoconstrucció, advoca pel reciclatge de materials, la bioconstrucció, el bioclimatisme, la sostenibilitat i tots els processos ecològics en general.

www.arquicostura.net
arquicostura@gmail.com

dafne

(Alacant, 1986)

Arquitecta (ETSAB, 2011), Màster en estudis de dones, gènere i ciutadania (IIEDG-UB, 2015), realitzant el Doctorat en estudis de gènere: cultura, societats i polítiques (IIEDG-UAB) amb el tema de recerca “El projecte d’espai en un model integral d’escola coeducativa”. Fundadora d’Equal Saree on realitza projectes arquitectònics i urbans que integren la participació activa de la comunitat i la perspectiva de gènere interseccional des de la fase de diagnosi fins la implementació de propostes, fomentant l’educació espacial des de la infància com a eina de transformació social.

www.equalsaree.org
equalsaree@gmail.com